Vernieuwing cafe-restaurant-zalencentrum " 't Schippershuis"

Ambiance: Daar draait het om!

In de horeca zijn inrichting en uitstraling bepalend voor de sfeer, ambiance en uiteindelijk voor uw omzet.

Maar het totaal is meer dan de som der delen. We hebben het niet alleen over het mooi maken van uw bedrijf, we praten over uw doelgroep en uw bedrijfsconcept. De verdeling tussen verdienend en niet verdienend vloeroppervlak, de routing en de lay-out van uw bedrijf. De capaciteit en de wettelijke eisen die er aan uw horecabedrijf worden gesteld. En…natuurlijk uw wensen. Dat zijn de randvoorwaarden en die brengen we duidelijk in beeld.

Wij vinden binnen uw wensen en de randvoorwaarden, de optimale oplossing. Samen met u creëren wij een omgeving waarin uw gasten zich welkom voelen.

De materialen maken de sfeer.

Zoals gezegd: Het gaat om sfeer en uitstraling. Die moet aanslaan bij uw gasten.

Hier hebben wij de authentieke sfeer van 't Schippershuis versterkt door gebruik te maken van deels antieke bouwmaterialen. De glas in lood ramen zijn speciaal voor dit project gemaakt. De schouw en de hoge toegangsdeuren hebben we in België gevonden. Samen met de stoffering, de kleurstelling van de stenen,de vloer en de indeling van het restaurant geeft het een warme en lichte sfeer. De multifunctionele zalen zijn uitgerust met een kleine dansvloer met daarboven een feeërieke verlichting.

U kunt de ambiance van 't Schippershuis ook zelf ondergaan. Klik hier voor meer informatie over 't Schippershuis.