Sagitalas, praktijk voor massage- en oefentherapie

Uw praktijk, een gezonde werkomgeving.

Een medische praktijk moet voor cliënten open en toegankelijk zijn, rust uitstralen, privacy waarborgen en een positieve sfeer hebben. Voor u moet het functioneel, veilig, hygiënisch, ergonomisch verantwoord en vooral prettig en mooi zijn. U maakt veel uren in uw praktijk dus u wilt een fijne, gezonde werkomgeving voor u, voor uw praktijkassistenten en voor uw cliënten.

Van der Veen Bouwservice geeft u geen standaardoplossingen maar biedt maatwerk met hoogwaardig materiaal. Praktisch, functioneel en met veel creativiteit bouwen wij een praktijk volledig volgens uw wensen.

 

Open en toegangkelijk

Voor Sagitalas, een praktijk voor massage- en oefentherapie, hebben wij deze praktijk gebouwd in een bedrijvencomplex. De wens was een transparante, lichte ruimte met een open karakter.

Het lichte en open karakter wordt vooral bereikt door gebruik te maken van deuren met glas waar dat kan. Om privacy te waarborgen zijn voor de behandelruimten matglas en spiegels gebruikt. Een lichte houtkleur voor meubels en vloer, witte wanden met grijze accenten en een functionele verlichting waar dat nodig is, zorgen voor een prettig werkklimaat.

Wilt u meer informatie over Sagitalas, klik dan hier.