Afbouw van het nieuwe bedrijfspand van A&B Electrotechniek

Maatwerk.

Voor A & B Electrotechniek hebben wij de afbouw en de inrichting van het nieuwe bedrijfspand ontworpen en gerealiseerd.

De showroom, waar direct klantcontact is, kan alle mogelijkheden met verlichting laten zien. Het bedrijfsrestaurant is een representatieve ruimte waar verkoopgesprekken worden voortgezet in een ontspannen sfeer.

Het meubilair, van de tafelbladen in het bedrijfsrestaurant, de keukenfronten van de pantry, de receptie, tot de kasten in de showroom, ze zijn allemaal op maat gemaakt voor dit project. Er is gekozen voor bamboe omdat het sterk is en omdat het een natuurlijke uitstraling heeft. In de kasten is het assortiment op schuifborden gemonteerd en in de kasten naast de haard zijn alle schakelaars ingebouwd. Daarmee kan in de showroom al het ingebouwde verlichtingsmateriaal worden gedemonstreerd.

 

Eenheid en samenhang.

Door de consequente toepassing van het bamboe maatmeubilair en accenten in showroom, bij de receptie, in het bedrijfsrestaurant en in de ontvangstruimte op de begane grond ontstaat er samenhang in elke aparte ruimte. Bamboe is een sterk en onderhoudsvriendelijk natuurmateriaal dat een warmte-effect meegeeft aan systeemplafond en de tegelvloer.

De begane grond is een open ruimte die geheel met elkaar in verbinding staat. Door het gebruik van een glazen wand tussen ontvangstruimte en showroom wordt het open karakter gehandhaafd en is er toch een aparte rumte voor de showroom ontstaan.

Wilt u meer weten over A & B Electrotechniek, klik dan hier.