Particulier Overzicht 1

Moderne villa met een klassiek uiterlijk

Wij hebben voor deze villa de afbouw aan de binnenzijde ontworpen en uitgevoerd. De strakke belijningen en de kenmerkende stijldetails van de buitenkant zijn binnen consequent doorgevoerd. De kinderslaapkamers zijn ontworpen en gedecoreerd overeenkomstig de wensen van de kinderen.

Modernisering landhuis "De Plas"

Dit schitterende landhuis, gelegen aan een plas, hebben wij aangepast aan de wensen van de eigenaar en aan de eisen van deze tijd. Een serre maakt het mogelijk te genieten van het schitterende uitzicht. Een nieuwe rieten kap met dakkapellen en de vernieuwde voorgevel geven het huis een authentieke uitstraling.

Verbouwing 2 onder 1 kap woning

De aanbouw met een groot glasoppervlak leidde tot een lichte woonkamer. Door gebruik te maken van delen van de oude buitenmuur is er een open en toch intiem karakter ontstaan. De nieuwe werkkamer had tot gevolg dat op de bovenverdieping een ruime badkamer gecreëerd kon worden.

Verbouwing vrijstaande woning

Bij dit huis is door een verbinding naar de losstaande garage ruimte ontstaan voor een bijkeuken. Door de aanbouw van een erker is extra lichtinval mogelijk. Dat kan gefilterd worden door de gebruikte shutters. De entree is royaal bemeten voor een gastvrij gevoel. De verlaagde plafonds geven een scheiding aan tussen de verschillende ruimten maar zorgen er ook voor dat het ruimtelijke effect behouden blijft.

Wegwijzer

Aan de linkerzijde ziet u foto's en een korte beschrijving van door ons uitgevoerde werken.

Als u meer wilt zien van een bepaald werk, of u wilt lezen hoe de bewoners de samenwerking met ons hebben ervaren, dan kunt u op de foto klikken.

Wij laten u bewust ook de foto's ten tijde van de verbouwing zien. Een "metamorfose" voor en na is indrukwekkend maar wij willen een reëel beeld schetsen. (Ver)Bouwen is een intensief proces en...u kiest ons voor zowel het eindresultaat als de uitvoering.

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over de mogelijkheden in uw situatie? Wilt u een eerlijk en verstandig advies?

Laat Van der Veen Bouwservice u eens wat mogelijkheden voorleggen, dat verplicht u tot niets. Neem gerust contact op met ons.