Organisatie: Het regelwerk wordt voor u geregeld.

Aan de hand van het ontwerp maken we een detailplan, technische beschrijvingen en een planning. Hierdoor weet u exact op welk moment, welk deel van uw project wordt uitgevoerd. Wij regelen uw vergunningen, vragen offertes aan, onderhandelen over prijzen en de beschikbaarheid van de vakmensen op het moment dat ze voor uw project nodig zijn. Kortom, wij coördineren uw project.

Alleen het beste is goed genoeg.

Op basis van deze organisatie kunt u erop vertrouwen dat de met u afgesproken prijs, het kwaliteitsniveau en de deadlines wordt gehaald. Dat kunnen wij u beloven omdat wij beschikken over een select netwerk van installateurs, stukadoors, timmerlieden, schilders, meubelmakers en andere vakmensen die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen.

Wij regelen uw bouwwens. Van start tot voltooiïng!

Wij zijn: Uw organisator

Van der Veen Bouwservice is sinds 1991 specialist in het vormgeven en realiseren van (ver)bouwwensen.

Wij coördineren uw (ver)bouw-project. Wij maken de tekeningen en de bestekbeschrijvingen. Wij vragen de vergunningen aan en plannen vakmensen die aan uw project werken.

Wij werken voor zowel particuliere als de zakelijke opdrachtgevers.

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over de mogelijkheden in uw situatie? Wilt u een eerlijk en verstandig advies?

Laat Van der Veen Bouwservice u eens wat mogelijkheden voorleggen, dat verplicht u tot niets. Neem gerust contact op met ons.