Van wens ....

Wilt u uw huis aanpassen aan uw leefsituatie? Meer comfort en woongenot? Uw bedrijfspand voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd? U wilt meer efficiency en tevreden werknemers?

Bouwen of verbouwen?

Een moeilijke beslissing die afhankelijk is van factoren zoals nodige en gewenste ruimte, toekomstplannen, bestemmingsplannen, tijd, plaats en budget. En alle vergunningen die ervoor nodig zijn.

Naar realisatie

Met uw ideeën en wensen als uitgangspunt, en met u als actief lid van het bouwteam, geven wij vorm aan uw wens. Wij ontwerpen, regelen al het papierwerk en de planning. Daarna zorgen wij ervoor dat de beste vakmensen bij u aan de slag gaan. En uiteraard houden we toezicht op de kwaliteit van het werk.

Wij staan garant voor hoogwaardig maatwerk, dat volledig aan uw wensen, ideeën en aan uw eisen voldoet. Met veel aandacht voor comfort en een goede prijs-kwaliteitverhouding, leveren wij kwalitatief vakwerk met een gedetailleerde afwerking.

Wij zijn: Uw bouwpartner

Van der Veen Bouwservice is sinds 1991 specialist in het vormgeven en realiseren van (ver)bouwwensen.

Wij adviseren, ontwerpen, coördineren en realiseren uw ideeën. U kunt ons inschakelen voor een heel project of een deel van het proces. Wij werken voor zowel particuliere als de zakelijke opdrachtgevers. Voor nieuwbouw, verbouw, een professionele renovatie of een aanbouw.

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over de mogelijkheden in uw situatie? Wilt u een eerlijk en verstandig advies?

Laat Van der Veen Bouwservice u eens wat mogelijkheden voorleggen, dat verplicht u tot niets. Neem gerust contact op met ons.